Sanat ve Spor Atölyeleri

26-12-2023

Okulumuz Okul Aile Birliği ve Loom Akademi işbirliğinde devam eden projedir.

Okulumuzda bu yıl proje kapsamında İngilizce, Drama ve Modern Dans kursları düzenlenecektir. Kurs işleyişimiz şu şekildedir:

- Ay hesaplamaları 4 hafta üzerinden yapılacaktır.

- Yapılamayan derslerin telafileri Haziran ayında son hafta. Telafisi yapılamayacaksa son ay ücret ona göre düzenlenecektir.

- Kurs ücretleri dönemde iki defa ve ilgili ay başlamadan toplanacaktır. Ödeme yapmayanlar kurstan çıkarılacaktır.

- İki hafta üzerinde ve raporlu devamsızlıklar hariç, yapılan öğrenci devamsızlıkları için ücret kesintisi olmayacaktır.

- Derslerin okul sonrasında yapılması planlanmaktadır. (Kayıtların gecikmesi sebebiyle okul sonrasına imkan olmazsa okul saatlerinde Serbest Etkinlik Dersi kapsamında yapılacaktır.)

- Programlarımız yıl sonuna kadar sürecek şekilde planlanmaktadır.

- Program 25 Eylül itibariyle başlayacaktır. Bu sebeple kayıtlar 20 Eylül Çarşamba gününe kadar yapılacaktır.

Ödemeler İBAN ile gönderilebilir. İBAN bilgilerimiz şu şekildedir:

Hesap Adı: 30 Ağustos İlkokulu

İBAN No: TR 0900 0100 0717 0223 7606 5007

* Bu hesaba yalnızca kurs ödemelerini gönderiniz. Bağış ve Anaokulu ödemelerini bu hesaba göndermeyiniz.

** Açıklamaya yalnızca öğrencinin Adını ve Soyadını yazmanız yeterlidir.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için müdür yardımcısı Yusuf SÜNETCİ ile görüşebilirsiniz.

Projeyle ilgili yapılan haberlere ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız:

Proje takvimi aşağıdaki gibidir:

13-09-2023

Yayın: 12.10.2018 - Güncelleme: 15.01.2024 12:28 - Görüntülenme: 1042