30 Ağustos İlkokulu

YENİŞEHİR MAH. 3001 CAD. NO 3 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Vizyon
Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; her çocuğun içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabildiği, haklarını koruyabildiği, çok yönlü, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak; Okulumuzu çevrede örnek gösterilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek; öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek onları başarıya götüren yolda motive edip umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak; çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olan, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak; sevgi ve saygının, güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
Eğitimde İyi Örnekler 2018, Viko Panasonic Enerji Verimliliği Yarışması İstanbul 1.si, e-Twinning Avrupa Kalite Etiketi (3 defa), e-Twinning Okulu, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz Belgesi
Öğretim Şekli :TEKLİ
Ulaşım
Kadıköy´den 20K, 20Ü ve 10M, Göztepe´den 20K, Üsküdar´dan 9A-11M ile ve bunların haricinde minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.
1 adet servisimiz vardır.
Yenişehir Mahallesi 3001 Caddesi No: 3 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Ümraniye merkeze 2km.
Cimnastik ve Modern Dans kursları
Robotik Kodlama kursu